Mår illa! :S

Idag så har jag vaknat väldigt tidigt och så har jag solat i en timma ungefär och sedan så ringde Amanda och då for vi till en gunga och så snurrade dom mig så nu mår jag jävligt dåligt och btw så har jag haft on i halsen hela dagen sedan igår kväll, men det flir fannte bättre med något har provat att äta honung osv osv men inget häner ju.... 
Och nu så har jag suttit i solen och  ätit lite bana, hallonn och flingor. 
Imorgon så blir det nog att fara till Kalix för att vara med Anny när hon fyller år!<3

I'm be what I set out to be, without a doubt, undoubtedly

Tjeeenis! här har ni en fin bild då jag är väldig seriös. 
 
 
Idag så har jag sovit hos Karro med Ella och vi var även och badade igår och så var Karro och klippte sig korthårig men det blev snyggt osv ! 


Jag går man mot män.

Hej hej idag så har jag inte gjort så mycket det har varit en sjukt tråkig dag med dåligt väder osv med då så har ju jag, Karro och Ella farit till coop under lunchen och så köpte vi kakor, wienerbröd, drick youghurt och choklad dricka! och nu när jag sitter här och skriver så märker jag att det blir ingen röd text när jag stavar fel så bli inte arga om ni ser nå fel här o där =P HA en trevlig fortsatt kväll :) 
 
 

<3

I natt så har jag delat säng med syrran och Julia, vi såg på en bra film som heter the host som jag rekoenderar er att se! och senare när Julia for hem så for jag och Ida för att hämta amanda och fota lite, här får ni se bilderna som vi la upp! Jag har också hunnit att fara till kalix för att vara med Pirre vilket var kul och sedan så har jag inte gjort nå mycket. Jag har inte heller sovit så länge idag, jag steg upp kl 09:20 och annars så har jag stigit upp typ kl 12 nu på helgdagarna =) Hoppas att ni har haft en trevlig helg ni som läser och btw så ser ni att jag inte har hunnit fixa något med bloggen ännu, eftersom att jag inte är så bra på att fixa så hade jag tänkt att Ella skulle få hjälpa lite så det blir nog bättre snart hoppas jag! 
 
 

Börjat blogga igen ^^

Hej nu ska jag ta tag i bloggandet och tänkte börja med att  lägga upp några bilder som får tala
 
lite för sig själv :)




 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0