Sanningar!

 
1 Jag tyckte att tröjjan på bilden var mysig o fin skulle ha den på skolan men då blev den helt plötsligt ful? så jag böt till en vanlig blå t-shirt ist :) och anledningen är för att jag inte ville ha den var för att jag känner mig inte bekväm med tex mjukis byxor & "SWAG" stilen ;) heh så kan det gå!
 
2 Jag ångrar allt jag gjort med mitt hår! fast jag tycker själv att jag passade bäst i mörkt hår, men mitt hår kommer nog att gå av snart...
 
3 jag trodde att jag skulle klara mig utan fb osv det gick ju bra men så kom det en stund då jag blev ledsen osv så jag tog tbx det för att fördriva tiden osv! däremot så använder jag inte ask & fb lika mycket som förut. Och nästan aldrig på skolan eftersom mitt internet funkar inte på skolan med mobilen och e för lat för att gå in på fb med datorn.
 
4 Jag har problem att vakna på morgonen! Jag pratar alltid i sömnen, varenda gång jag sover med någon så säger hen att jag sa några konstiga saker i sömnen osv. Jag brukar inte alltid vakna av mina alarm!
( det är en av anledningarna till att jag ofta missar bussen) och det har även hänt flera gånger att jag stänger av dem i sömnen.
 
5 Idag så fick jag sluta tidigare för jag hade ingen ev så blev sjukt glad o tänkte fara hem o sova, men så kom jag på att jag har sång på musikens hus halv fyra -.- men det är alltid kul på sången, speciellt när man har malin som lärare. Sedan gick jag o pirre o köpte godis på gk och drog sedan  till thaiköket tog sista bussen hem som går 18:25 :) 
 
hahha vet inte riktigt om nr 5 var en sannig utan mer om vad jag gjort idag! Men i alla fall så ska jag duscha nu se film o hoppas somna till den. GodNatt Alla SovGott <3
 
 
 

saknar värmen!!!!!!!!

Vill bara gråta när jag ser snön när jag går ut och när jag känner kylan.. Saknar känslan av att ha värmen i ansiktet, brännan på kroppen :( saknar allt som har med sommaren att göra har lust att bara flytta till dubai 3 månader och sen komma tillbaka! En sak är då säker, jag kommer aldrig att bo här uppe i norr. Visst skoter kan vara kul men vatten skoter är lika bra om inte bättre! flyttar så fort jag får chansen :) 
 
 
HAhaha btw så funderar jag på att göra ombre i mitt hår brunt där uppe o blont längre ner. Ska klippa 1 dm i helgen också och så har man beställt ricinolja osv! fan vad jag sliter på håret, det slutar med att man blir flint! 
 
 

yeay

Hej alla ville bara att ni skulle veta att jag tagit bort fb och ask och det går faktiskt ganska bra, tog bort allt sånt i onsdags och hittills så funkar det! Vi får se om jag ens tar tbx ask överhuvutaget.. det är en sån jävla onödig sida att ha när man tänker efter, alla borde igentligen ta bort den :) haha men det jag också ville informera er om är att mitt hår inte är så rött längre utan mera brunt, för den röda färgen räcker inte nå länge.. har ni nå tips på att få den o stanna längre så skriv gärna!!! här för ni två bilder som jag tog för några dagar sedan!
Btw så kan ni kika mig - MissEllen99 
Och ni kan ju även adda mig på snapchat- hulkeen.eal 
tack för att ni läser min blogg! haha lite svårt det kommer bli då man inte kan länka på fb tex.. men ni får kika in då & då! ;) puss & hej 
 
 
 
Kolla Min Tumblr!! --- http://misslellen.tumblr.com/
 
 

Rödhårig!

Tjatja.. Kom till Töre för några timmar sen av att ha sovit i nyborg hos hjärtat och innan jag for dit så köpte jag röda hårfärger! :D  Medans färgen var i så gick vi ut och träffa några dock så vare bara en liten stund då typ 20-30 min, btw så visste jag inte heller om det var så bra att gå ut med färgat hår men nog gick det väll bra ^^ efter att jag färgat håret,fixat osv så tog jag o älsklingen en promenad runt i nyborg ;) sedan så gjorde vi väll inte så mycket förutom att se en film tills jag somnade kring 3 tiden.. var så jävla trött efter att bara sovit 3 timmar dagen innan så. Fast idag så klev vi väll inte heller upp från sängen innan halv 4 ungefär. faktiskt jävligt skönt att bara ligga i sängen o inte göra något på nästan hela dan  ;P 
 

RSS 2.0